LYSETS SKOLE© 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

LYSETS SKOLE © 2011-2016 • Privacy Policy • Terms of Use

 REIKI I

 REIKI II

 REIKI III - MESTER

 REIKI IV - MESTER LÆRER

REIKI I kursus

Dette kursus er et weekend kursus, fra kl. 10.00 - 17.00 lørdag og søndag. Du bliver indviet i Reiki I, i løbet af weekenden har du været igennem grunduddannelsen og kan give en fuld Reiki healing til dig selv og andre, med den rigtige håndstilling.

REIKI II fjernhealings kursus

Dette kursus er også et weekend kursus, fra kl. 10.00 - 17.00 lørdag og søndag. Du bliver indviet i Reiki II, i løbet af weekenden vil du arbejde med praktiske øvelser og teoretisk undervisning. Efter denne weekend vil dine energier blive forstærket, du vil komme til at arbejde med fjernhealing på "kaniner", positive tankebilleder, beskyttelse af huse og mennesker samt brug af Reiki symbolerne.

REIKI III Mester kursus

Dette kursus er et individuelt kursus som bliver sammensat af mig, efter dine evner og den måde du bruger Reiki energien på. Det vigtigste er at DU har truffet en beslutning om at gå Mester vejen. Mester titlen i sig selv betyder ikke at du er Mester. Det tager tid at blive en god Mester, samt fuld forståelse for Reiki energien, som på denne Reiki III giver din indfølingsevne og intuition meget kraftig styrke. Du ved selv hvornår du føler dig klar til at blive Mester, og du er altid velkommen til at snakke med mig om denne indvielse. Jeg vil meget gerne hjælpe på vej, hvis det er nødvendigt.

REIKI IV Mester Lærer kursus

Dette kursus er ligeledes et individuelt kursus som bliver sammensat af mig. Det kræver at jeg har indviet dig som Reiki III Mester. Dette kursus betyder at du arbejder tæt sammen med mig i min undervisning og i cirklerne. Forløbet kan have forskellige længder alt efter dine evner. Du har truffet en beslutning om at du er kvalificeret til, og du har lyst til, at udbrede viden om Reiki, samt uddanne og indvie andre i Reiki graderne. De healings energier som du har, bliver ikke kraftigere, men din indsigt og dit verdensbillede vil ændre sig. Denne indvielse er til gavn for dig som udvikling, mentor og et godt forbilled for dine elever.

KURSUS DATOER:

SHADOW RELEASE BASIC

• Oprettes løbende »