TERAPIFORMER

CLAIRVOYANCE


Clairvoyance er fransk og betyder; at se klart.

Det er forskellige evner jeg bruger til at lave clairvoyance, jeg bruger bl.a følgende chakraer: mit 3. øje, halschakra og hjertechakra. Ligeledes ser jeg rigtigt mange farver, som jeg tolker på samtidigt.

Ofte vil der komme afdøde og/eller guider/skytsengle frem med en besked til dig. Jeg er kanalen der videregiver beskeden.


Clairvoyance som behandling bruges til indsigt og svar på spørgsmål fra fortiden og fremtiden, samt uforløste følelser.


Pris 45 min. 450,00 kr.

Pris 75 min. 600,00 kr.


Læs meget mere om clairvoyance - tryk nedenfor.


HEALING


Healing er en behandling som kan laves på mange forskellige måder. Ens for alle mine behandlinger er, at jeg bruger alt, hvad jeg har lært fra de forskellige behandlingsformer. Jeg bruger det som føles rigtigt når jeg behandler. Jeg tror på at møde dig der, hvor du er i livet, når du træder ind af døren. 


Det er muligt at lave aftaler om et udviklende forløb, hvor vi arbejder mod de mål du måtte have.


Healing som behandling bruges til fysiske, psykiske og åndelige ubalancer.


Pris 60 min. 450,00 kr.

Pris 90 min. 600,00 kr.


Læs meget mere om healing - tryk nedenfor.


MASSAGE


Massage laves i klinikken som wellness massage, enten Hot Stone Massage eller Healingsmassage. Fælles for dem begge er at det er en beroligende og afslappende massage. Du giver slip og mærker din krop, alle celler i kroppen får øget blodcirkulation og opmærksomhed.


Massagen er specielt god til at få dig til, at "lande i kroppen" efter stressede og travle perioder, hvor tingene er gået lidt for stærkt eller der har været for mange opgaver.


Massagen som behandling bruges til fysisk og psykisk velbefindende.


Pris 45 min. 450,00 kr.

Pris 90 min. 650,00 kr.


Læs meget mere om massagen - tryk nedenfor.


MINDFULNESS


Mindfulness kan bruges til at opnå en højere livskvalitet - f.eks. ved at give øget indre ro, reducere stress, øge koncentrationen og effektiviteten i hverdagen. Mindfulness giver større selvindsigt, samt skaber bevidsthed om egne tankestrømme og mønstre. Mindfulness er at leve i nuet og ikke være "hård/negativ" mod sig selv i handling, tanke og tale. Mindfulness kan via meditation og lette øvelser, lære dig at nyde livet her og nu.


Mindfulness kan laves som behandling og som 8 ugers mindfulness kursus, hvor du bliver stresstestet ved start og slutning af kurset, så du kan se hvordan du har rykket dig. Ligeledes lærer du forskellige øvelser, så du nemt kan praktisere mindfulness derhjemme som passer ind i din hverdag.


Mindfulness som behandling kan bruges til - f.eks.: at forbedre tanker, fokus, mønstre, koncentration og livsopfattelse.


Pris 60 min. 450,00 kr.

Pris 90 min. 650,00 kr.


Læs meget mere om mindfulness - tryk nedenfor.


FORDELE

Flere behandligsmuligheder på samme sted.

Jeg har flere værktøjer som kan kombineres når du får en behandling.

Jeg har mere end 20 års erfaring med alternative behandlinger. 

DIG I FOKUS