CLAIRVOYANCE

CLAIRVOYANCE


De 5 sanser 


Jeg vil forsøge, at forklare hvad clairvoyance er for mig. Dette er en helt personlig opfattelse da der er mange meninger om hvad der er rigtig og hvad der er forkert. Den fornemmelse jeg har indeni, kan ingen jo sige er forkert, for den er helt rigtig og levende for mig.

En session med clairvoyance er en samtale mellem 2 mennesker, med afdøde og guider som hjælpere, hvor vi sammen finder frem til det mål, vi sammen satte ved samtalens start. Jeg giver alt hvad jeg modtager videre og forsøger, at gøre dette uden filter eller fordomme. Jeg stiller aldrig ind på 3. personer eller på død og sygdom.  


Jeg bruger min empati og intuition til, at stille ind på energier, stemninger, følelser, auraen, chakra m.v.  I min clairvoyance bruger jeg nogle af de clairvoyante evner som er mest fremtrædende hos mig; 


Lugtesansen


Her er det "næsen" jeg bruger, denne sans er meget tydelig hos mig.

Sansen hjælper mig f.eks.; i et minde om en Farmor som bager pandekager, her kan jeg dufte pandekagerne og give den besked videre til min klient eller f.eks.; Morfar som går i sin køkkenhave og vander, her kan jeg lugte den våde jord.


Smagssansen


Denne sans er ikke så tydelig for mig, den hænger ofte sammen med lugtesansen, da disse er tæt forbundet.

For eksempel; Hvis jeg fornemmer røg fra en ryger, så lugter jeg det først og kan derefter ligesom smage på det.


Høresansen


Her er det "det indre øre" jeg bruger, denne sans er meget tydelig hos mig.

Når jeg arbejder med energierne, så er der som om jeg hører ord og sætninger inde i mit hoved. Alle informationer som kommer til mig, uanset om det er fra afdøde eller guider, giver jeg videre. Det giver mange gange slet ikke mening for mig men det bør det faktisk heller ikke, det vigtigste er, at det giver mening for min klient.


Synssansen


Her er det "en film" der kører for mit indre øje, denne sans er meget tydelig for mig.

Jeg fornemmer ligesom der kører en film, en slags drøm som er helt tydelig for mig, dette giver jeg videre til min klient som så hjælper mig med at tyde det. Det kan være passager af begivenheder som klienten har oplevet med den afdøde, der kommer igennem under sessionen.


Følesansen


Her er det "følelsen" jeg bruger, denne sans er meget udviklet hos mig.

Her kan det være følelsen af berøring, tryk,  varme, kulde og smerte. Det kan også være følelsen af kroppen og dens bevægelse. Følelsen kan også være psykisk for eksempel; sindsstemning, sorg, glæde, kærlighed, vrede m.m.

Denne sans er hos flere clairvoyante, så udviklet, at de er i stand til at fornemme tilstedeværelsen af afdøde og ånder, så vi mærker deres personlighed og følelser.


6. Sans 


For mig er den 6. sans svær at definere. Den 6. sans for mig er når alle ens sanser samles i en helhed og jeg bruger alle mine sanser og evner og kobler dem sammen med min erfaring, viden og observationer. Når det hele forenes i en følelsesmæssig intelligens. Det er sådan jeg bruger min sanser når jeg laver clairvoyance eller alle andre behandlinger eller sessioner.        PRISER

TID

PRIS

45 minutter

Kr. 450,00

75 minutter

Kr. 600,00


Chakra

FORDELE

Flere behandligsmuligheder på samme sted.

Jeg har flere værktøjer som jeg kan kombinere når du får en behandling.

Jeg har mere end 20 års erfaring med alternative behandlinger. 

DIG I FOKUS