HOTSTONE MASSAGE

HOT STONE MASSAGE


Wellness massage fra top til tå


Hot Stone Massage er en gammel indiansk massageform til, at behandle ømme muskler, indianerne opvarmede stenene over ild og brugte de varme sten til, at masserer med.


Behandlingen foregår ved, at der masseres med de opvarmede lavasten, med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Der startes på bagsiden af kroppen og arbejdes derefter op til nakken og afsluttes på forsiden af kroppen.


Varmen fra stenene varmer langsomt alle musklerne i hele kroppen, trænger dybt ind og løsner spændinger og ophobede giftstoffer og ubalancer.


Hot Stone Massage er en wellness massage, jo bedre du er til, at slappe af, give slip og give dig hen i velvære, jo mere får du ud af massagen. Det gælder om, at fylde kroppen med ny energi.


Under massagen arbejder jeg med kroppens chakrapunkter (energicentre) samt medianbaner. Jeg søger efter ubalancer og retter dem op under massagen.


Sådan foregår Hot Stone Massage


Før du ankommer er stenene renset i et vandbad. Stenene er som regel lavet af basalt, som er en sort vulkansk stenart, og den type af sten absorberer og bevarer varmen godt, de opvarmes til ca. 60-70 grader.


Rummet er opvarmet og der er en rolig belysning samt dæmpet musik.

Du lægger dit tøj, på nær undertøj og ligger dig på briksen hvor du får 2 store badelagner over dig.


Massagen starter med, at din krop bliver smurt ind i uparfumeret olie. Jeg varmer dine muskler op med en almindelig wellness massage, på det område der arbejdes med. Derefter masseres du med de varme lavasten som ved en almindelig massage, jeg har de varme sten i hænderne. Lavastenen skiftes når de bliver kolde. Der bruges forskellige størrelser og former på stenen alt efter hvilke muskler der skal masseres. Lavastenene kan ligeledes lægges i håndfladerne, mellem tærerne og der kan placeres en stor varmende sten på lænden og maven.


De dybe massagestrøg, kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler. 


Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.


Man kalder også Hot Stone Massage for energi terapi, da behandlingen har en fantastisk virkning på kroppen, både fysisk, psykisk og spirituelt.


        PRISER

TID

PRIS

45 minutter

Kr. 450,00

90 minutter

Kr. 650,00

FORDELE

Flere behandligsmuligheder på samme sted.

Jeg har flere værktøjer som jeg kan kombinere når du får en behandling.

Jeg har mere end 20 års erfaring med alternative behandlinger. 

DIG I FOKUS